• MER ENN 20 ÅRS ERFARING
  • Eksperter på rister
  • Stort lager av standardrister
  • Rask levering

Ventilasjonsrister

Hos Flexi Riste finner du en rekke forskjellige ventilasjonsrister av beste kvalitet. Fordelen med en ventilasjonsrist, også kjent som veggventil, er at den pynter opp og minimerer skitt og smuss. Våre ventilasjonsrister kommer i mange forskjellige materialer og former. På denne måten har du god mulighet til å finne en som passer til deg. Vårt sortiment inneholder blant annet klassiske ventilasjonsrister til vegg og ventilasjonsrister til sokkel.

Har du spørsmål om din nye ventilasjonsrist, eller noen av våre andre produkter, er du velkommen til å ringe oss og få en mer utfyllende prat og et uforpliktende tilbud.

Et bilde av vestas HQ skejby ventilasjonsgitter

 

 

 

 

STOR ERFARING MED VENTILASJONSRISTER

Hos Flexi Riste har vi stor ekspertise innenfor ventilasjonsrister. Med mer enn 20 års erfaring i bransjen har vi prøvd mange forskjellige utfordringer og har samlet masse verdifull erfaring. Vi vet hva som funker og hva som ikke funker på vårt ekspertområde.

Ett av resultatene vi er stolte av er leveringen av rister til Vestas hovedkvarter nord for Aarhus i Danmark. Vi er veldig fornøyde med resultatet og hvordan oppgaven ble utført.

Det er mange muligheter når det gjelder ventilasjonsrister. Det er uavnhengig om du trenger ristene til en vegg, utendørs utendørs eller inndendørs prosjekt. Våre ventilasjonsrister kommer i en super kvalitet og vil klare alle miljøer, uansett hvor tøft det er.

VENTILASJONSRISTER TIL UTLUFTNING

Ventilasjonsrister er også kjent som rister brukt til utluftning. Dette er fordi det oftest er den funksjonen de blir brukt til. I virkeligheten er disse to tingene ganske like, det handler mest om hva man pleier å navngi de.

Skal du starte på et byggeprosjekt hvor du trenger ventilasjonsrister? Da kan vi ganske sikkert hjelpe deg. Vi elsker utfordringer og setter en stor ære i å utføre vårt arbeide til perfeksjon. Vi har et stort utvalg av ventilasjonsrister på lager.

Vår salgsavdeling er alltid klar til å hjelpe deg og dere er alltid velkommen til å kontakte oss for råd og veiledning. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud.