• MER ENN 20 ÅRS ERFARING
  • Eksperter på rister
  • Stort lager av standardrister
  • Rask levering

Pressveiset gitterrister

Flexi Riste tilbyr et stort utvalg pressveiset gitterrister, også kjent som elefantrister, til konkurransedyktige priser. Vi produserer mange forskjellige typer rister som brukes fortrinnsvis til industri og byggebransjen. Typiske produkter for byggebransjen er fasaderister, takgitter og deksel til f.eks lyskasser, samt sokkelavfuktere.

Alle pressveisete gitterrister er produsert i stål, rustfritt stål og aluminium og produseres i nøyaktig den størrelsen og utforming du måtte ønske.

Vi tilrettelegger og produserer nemlig gitteristene på mål, etter kundens behov. Vi bestreber oss samtidig på å alltid ha den beste prisen på gitterrister.

Vi kan levere enhver rist til nøyaktig ditt behov. Ring oss for mer utfyllende informasjon, så hjelper vi deg med å finne den helt perfekte gitterristen til deg.

Kontakt vår salgsavdeling for mer informasjon

Riste tæt på

 

GITTERRISTER: KONSTRUKSJON 

Tverribbe presses under meget høyt trykk, opp til 20.000 kN, ned i gitterristenes bæreribbe som er utstyrt med koniske spalter. Det høye trykket, sammen med spaltene i bæreribben, sørger for at det dannes en rotasjonsfast gitterrist.

PRODUKSJONSSTØRRELSER: PRESSVEISET GITTERRISTER

Pressveiset gitterrister produseres i alle ønskede mål og typer. Lengden på tverr-ribbene kan likevel ikke overskride 1400 mm. Kontakt vår salgsavdeling for ytterligere informasjon om størrelser.

KANTJERN

Pressveiset rister leveres alltid med kantjern. I en spesialutviklet produksjonsprosess dobbeltsveises ristens kant automatisk sammen med hver bæreribb. Resultatet er gitterrister av høy holdbarhet med rene kanter og hjørner.

I bæreribbens retning er kantjernet flatt. Tunglastrister leveres med et flatt kantjern hele veien rundt, slik at det skapes en sikker og stabil rist som holder i mange år.

Se også vårt utvalg av kompositt rister (rister laget av komposittmateriale)