• MER ENN 20 ÅRS ERFARING
  • Eksperter på rister
  • Stort lager av standardrister
  • Rask levering

Trinnrister

Flexi Riste leverer et stort utvalg av trinnrister i stål, som egner seg til ytterdører. En trinnrist er også kjent som en skraperist eller et gitterristtrinn. En trinnrist er med på å begrense mengden jord, skitt og lignende. Hos Flexi Riste produserer vi trinnrister i ulike varianter, og vi kan absolutt produsere trinnrister som dekker dine behov.

Dørrist i jern laget etter mål

Leter du etter rist til døren? Hos Flexi Riste selger vi et stort utvalg dørrister, som kan produseres etter dine ønsker å måle.

Billig dørrist i god kvalitet

Flexi Riste trinnrister produseres i høy kvalitet og til gode trinn nettpriser, som er i tråd med kundens forventninger. På grunn av den høye kvaliteten har trinnristene våre lang levetid, derfor slites trinnristene ikke så lett ned og de krever ikke vedlikehold.

Risiko for montering av justerbare ben på risten

Hos Flexi Riste har vi alltid fokus på at kunden skal få riktig produkt, samt riktig veiledning for sitt produkt.

Når en rist er montert med justerbare ben, anbefaler vi at det skal være 500 mm. mellom hvert ben i tverrretningen og 1000 mm mellom hvert ben i bæreretningen.

Er risten 1 m2 eller mer anbefaler vi at det monteres flere ben, på grunn av stabilitet og nedbøyning. Risikoen med justerbare ben er at risten kan føles usikker og elastisk når du tråkker på midten av selve risten.

Ring i dag og få et uforpliktende tilbud på trinnrist - sammen finner vi løsningen som passer dine behov og ønsker. Vi garanterer rask levering på våre trinnrister til dører. Du bestemmer om vi skal snakke sammen!

Leter du etter gitter til dører eller trinn?

Hos Flexi Riste har vi rister for dører og trinn av høyeste kvalitet. Vi er spesialister på å finne dørristen som passer akkurat til dine behov. Uansett hva du trenger, har vi løsningen. Ta kontakt med oss så finner vi den rette løsningen for deg.