• MER ENN 20 ÅRS ERFARING
  • Eksperter på rister
  • Stort lager av standardrister
  • Rask levering

Pressveiset trappetrinn

Trappetrinn produseres i samme typer som pressveiset rister. Vi produserer også trappetrinn i flere forskjellige materialer. Vi kan tilby trappetrinn i stål, aluminium og rustfritt stål. Våre trappetrinn leveres alltid med en sklisikker, hullet slitekant og påsveiset sideplater. Alle trappetrinn sveises i inaktiv atmosfære i en spesial enhet. På den måten unngår vi slaggdannelse og at trinnene vrir seg under produksjonen. Trappetrinn i stål fra Flexi Riste er alltid i vinkel og helt plan.

​​​​​​UTFØRELSE MED DYPE HULL

For å lette monteringen av ståltrinn i trappevangene, lages de alltid med et rundt hull og et dypt hull/slot. Dette gir justeringsmuligheter i trappevanger hvor det er speilvendt hullplassering.

Kontakt oss her for mer informasjon om presriste

 53/5000 En 3d-illustrasjon med dimensjoner av risttrappetrinn


SPESIALMÅL ETTER ØNSKE- SKLISIKKER FORKANT SOM STANDARD!

Trinnmål og sideplater kan leveres iht. Kundens ønsker. Den sklisikre forkanten øker bæreevnen på trappetrinnene og optisk fordelaktig markerer deres forkant. Det bidrar i vesentlig grad til sikkerheten ved bruk av trappen. Vi produserer og leverer dessuten løse gitterrist-trinn i forkskjellige størrelser.

 

Hos Flexi Riste sikrer vi deg rask levering.I tillegg kan vi produsere ethvert ønske for trappetrinn i stål. Ønsker du f.eks ståltrinn til trapper i spesifikke mål, så har vi en løsning for deg hos Flexi Riste.