• MER ENN 20 ÅRS ERFARING
  • Eksperter på rister
  • Stort lager av standardrister
  • Rask levering

Smijernsgitter

 

Årtiers erfaring og den konstante utvikling av moderne, delvis patenterte produksjonsmåter, har plassert våre smijernsgitter blant de mestselgende produktene innen gitterrister.

 Vi kan levere enhver rist til nøyaktig ditt behov. Ring oss for mer utfyllende informasjon, så hjelper vi deg med å finne den helt perfekte gitterristen til deg. 


Kontakt Flexi Riste her

Et billede af snojernsriste

 

KONSTRUKSJON

Vridde eller runde tverrtibber presses ned i bærestenger med mer enn 1000 kN samtidig med at de el-sveises, slik at de krysses inn i et meget formstabilt rutenett.

Spesielt ved større arealet eller gangbroer kommer denne type gitterrist til sin rett, da man her kan montere mange gitter med en tverretningslengde på 1000 mm.

 

 

En graf over støtter og laster: snøjernsgitter

 

En illustrasjon av en snøjernrist

 

SMIJERNSRISTE: BEARBEIDING

Den spesielle konstruksjonen av smijernsgitter gjør at denne type gitterrister er ekstremt rotasjonsfast og kutteresistant.

SMIJERNSGITTER: KANTJERN

Smijernsgitter forsynes alltid med kantjern. I en spesialutviklet produksjonsprosess,dobbeltsveises smijernsgitterkanten automatisk sammen med hver bæreribb. 

Resultatet er en smijernsrist av varig kvalitet samt rene kanter og hjørner. I bæreribbenes retning er kantjernet flatt. Tunglastrister forsynes med flatt kantjent hele veien rundt risten.