• MER ENN 20 ÅRS ERFARING
  • Eksperter på rister
  • Stort lager av standardrister
  • Rask levering

Lyskassedeksel

Pass på barn og dyr med et lyskassedeksel.

 

Hos Flexi Riste A/S har vi et godt utvalg av lyskassedeksler. Våre lyskassedeksler benyttes til å beskytte lyskasser og sørger for en god gjennomtrengning av lys til kjelleren. Samtidig gir det stor trygghet i hjemmet, hos institusjoner, bedrifter og lignende når en lyskasse er forsvarlig dekket til med et lyskassedeksel fra Flexi Riste. Vi leverer deksel til lyskasser i alle strørrelser som er enkle å montere.

 

Kontakt salgsavdelingen for nærmere informasjon.

Bemærk at mangel på lyskasseriste kan udløse en K3 i tilstandsrapporten.

LYSKASSEDEKSEL ETTER MÅL

Hos Flexi Riste har vi et stort utvalg av gitterdeksel til lyskasser. Vi produserer lyskassedeksel i alle mål slik at de passer ditt behov. Samtidig leverer vi direkte til en adresse etter ditt ønske.

 

Hos Flexi Riste har vi mange års erfaring med produksjon av lyskassedeksel og har derfor en stor innsikt i hvordan man produserer disse i høy kvalitet som sikrer lang levetid for dekslet. Alle våre lyskassedeksel er produsert i varmegalvanisert metall av høy kvalitet, og til konkurransedyktige priser. Et priseksempel på et vanlig lyskassedeksel er NOK 2.750,- eks mva. Et slik lyskassedeksel vil da være tilpasset din lyskasse.

Er det snakk om flere lyskassedeksel blir enhetsprisen selvfølgelig billigere, da vi tilbyr mendgerabatt etter ordrens størrelse.

Kontakt oss allerede i dag og la oss hjelpe deg med å finne det rette deksel til din lyskasse!

Et bilde av en lysestake fra Flexi Riste