• MER ENN 20 ÅRS ERFARING
  • Eksperter på rister
  • Stort lager av standardrister
  • Rask levering

Fasaderister

Flexi fasaderister gjør fasaden penere. De gir nøytrale, funkjsonelle bygninger et mer innbydende utseende, hvor rister i form av dekorative fasadegitter integreres i det totale arkitektoniske konseptet. Vi tilbyr fasaderister i mange farger og former. I vårt omfattende program fins det en passende fasaderist til enhver bygning og ethvert formål.

Vi bruker fortrinnsvis pressveiset rister til fasaderister. Disse kan være av aluminium eller stål. Overflaten kan være alt fra eloxeret, forzinket, plastbelagt, lakkert eller ubehandlet.

Flexi's rister er moderne og allsidige konstruksjonsdeler. De er multifunksjonelle:

RØMNINGSVEI

Ved brannfare og andre nødsituasjoner.

GANGBRO

Til vindu-og fasaderengjøring, samt til andre arbeidsoppgaver utendørs

FASEDRISTE: SOLSKJERMING

Som forhindrer direkte sollys. Skyggeeffekten avhenger av stavenes høyde og innbyrdes avstand, parallelt med fasaden og og solstrålenes innfallsvinkel.

 

FASADERISTE: ARKITEKTONISK ELEMENT

Fasaderister gir kreative muligheter på bygnigsfasader. De er dekorative og understreker en bygnings optiske uttrykk. Etter en forbehandling er ristene mostandsyktige overfor korrosjon.De er økonomiske, krever ingen vedlikehold og er på grunn av sin allsidige anvendelse uunnværlig i byggebransjen.

ERFARING MED FASADERISTER

Vi har gjennom tiden fått stor erfaring innenfor fasaderister og står klare med veiledning om hvilken type fasaderist som passer til prosjektet deres. Vi leverer løsninger med fasaderister på mange prosjekter. Derfor, om du trenger en fasaderist som flugtvei, solskjerming eller gangbro finner vi et løsningsforslag til det gjeldende prosjektet.

Trenger du hjelp, råd eller veiledning til å finne den riktige fasaderisten til ditt prosjekt?  Hos Flexiriste sitter vi alltid klar til å veilede deg til å finne den beste løsningen. Du kan kontakte oss via  telefon og mail. Fasaderister gir mulighet for kreative løsninger på fasadebygg. De er i høy kvalitet så dere slipper slitsom etterbehandling og vedlikehold

ENKELT Å MONTERE

Fasaderister kan spennes mellom bjelker eller fra bygningen over til motsatt side.Ved montering på bjelker bør avstanden mellom bjelkene ikke overskrive 2.400 mm basert på en økonomisk vurdering.

 

Kontakt oss her for mer informasjon om fasaderister