• MER ENN 20 ÅRS ERFARING
  • Eksperter på rister
  • Stort lager av standardrister
  • Rask levering

Kjørerister

Flexi Riste tilbyr et stort utvalg av kjørerister til forskjellige belastninger. Våre kjørerister brukes i situasjoner hvor trafikken er tung og det er bruk for holdbare rister.

Kjørerister blir også brukt til å sklisikre oppkjøring/nedkjøring for tunge lastebiler, varebiler og biler. Slik at man minimerer risikoen for uhell. Alle våre kjørerister er produsert i varmegalvanisert stål og kan kjøpes til en god pris uten å skulle gå på kompromiss med kvalitet og sikkerhet.

Kontakt salgsavdelingen for nærmere informasjon.

KJØRERISTER ETTER MÅL

Finner du ikke en kjørerist som passer ditt behov? Kontakt Flexi Riste i dag – Vi produserer kjørerister i alle størrelser etter dine spesifikke ønsker og sørger for den helt rette løsningen for ditt projekt.

MONTERING AV KJØRERISTER

Ved montering av kjørerister anbefales det at kjøreristen settes fast i en ramme som holder risten på plass. Denne rammen bør støpes ned i betong for å sikre optimal sikkerhet. Vi tilbyr gjerne produksjon av denne på eget verksted.

Ring i dag og få et uforpliktende tilbud på en kjørerist – vi kan tilby alt fra rådgivning og tegningsarbeid til produksjon og leveranse.

STOR ERFARING MED KJØRERISTER

Hos Flexi har vi mer enn 20 års erfaring med å lage rister for bygg og industri. Vi gjør en ære i å levere kvalitetsprodukter til våre kunder. De siste 20 årene har vi samlet verdifull viten og erfaring på området. Et av prosjektene vi har vært veldig stolte over å ha vært en del av er det flotte Vesats HQ bygget i Aarhus i Danmark. Vi leverte mange rister til dette prosjektet heriblant kjørbare rister

Våre kjørerister sikrer en trygg og sikker opplevelse med kjørbare rister til tung trafikk. Ristene blir laget av kvalitetsmaterialer og sørger for at sikkerheten på prosjektet ditt er helt i topp. Vi har levert mange kjørerister til spennende  prosjekter. Du kan se flere av våre cases under “cases”

Trenger du hjelp, råd og veiledning til valget av kjørerister? Vi kan hjelpe deg på telefon og på mail. Ta kontakt i dag.