• MER ENN 20 ÅRS ERFARING
  • Eksperter på rister
  • Stort lager av standardrister
  • Rask levering

Om oss

FLEXI RISTE – VI ELSKER UTFORDRINGER!

Utfordringer er til for å løses. Hos Flexi Riste A/S håndterer vi alt innen smijernsgitter, pressveiset gitterrister, offshorerister og fibergitter. Derfor løser vi alle utfordringer! En rist er ikke bare en rist. Vi ser på utfordringer som spennende nye oppgaver hvor vi får lov å tenke utenfor boksen og være kreative.

Slik har det alltid vært. Helt siden Flexi Metal A/S blev grunnlagt i 1998, hvor handel med rister og gitter var en del av forretningsgrunnlaget fra første dag. I 2004 var dette blitt så stor del av forretningen, at det ble besluttet å skille det ut som et selvstendig søsterselskap. Flexi Riste A/S ble etablert slik at vi kunne yte den absolutt beste servicen i bransjen.

TO SELSKAB - ÉN ADRESSE…

De to selskapene har samme adresse og jobber i dag tett sammen til fordel for kunderne. Et eksempel på dette er når vi har behov for å behandle produktene slik at de passer til nettopp ditt behov. Det betyr også at Flexi Riste A/S kan tilby totalløsninger, samt alt fra rådgivning og utarbeidelse av tegninger, til stålleveranser og montering - mye mer en bare rister i alle varianter.

I hovedkvarteret på Hjejlevej 10 i Vildbjerg råder vi over en meget moderne maskinpark og 18 stk høyt kvaifiserte ansatte.

Så kom med din utfordring - vi elsker å løse den!